Veel gestelde vragen

Hieronder vind u antwoord op voor de hand liggende vragen. Staat u vraag er niet bij? 

Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in. U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag.

Hoe geef ik aan wat ik graag getekend wilt hebben?

Via een mailtje of het contactformulier geeft u vrijblijvend aan wat u getekend wilt hebben en wanneer u het uiterlijk in uw bezit wilt hebben. Eventueel kunt u al een foto meesturen maar dat kan later ook nog.

 

Hoe stuur ik een foto in?

Via email kunt u één of meerdere foto's insturen. 

 

Als ik een foto via de mail verstuur, hoe weet ik dan of de foto goed genoeg is om er een geslaagde karikatuur van te laten maken?

Een foto moet duidelijk en scherp zijn. Zie Foto tips voor meer aanwijzingen. Als de foto niet goed genoeg is, zal cartoonstudiootje u hiervan op de hoogte stellen.

 

Wat kost het maken van een tekening?

Dit hangt natuurlijk af wat en hoe uitgebreid u iemand of iets getekend wilt hebben. Nadat u uw wensen duidelijk heeft gemaakt via een mailtje of het contactformulier krijgt u een prijsopgave toegestuurd. Één ding is echter zeker: u betaald echt niet teveel voor een tekening!

 

Kan mijn opdracht ook in zwart-wit met grijstonen ingekleurd worden?

Ja dat kan.

 

Ik wil mijn opdracht niet digitaal maar per post ontvangen, kan dat?

Jazeker kan dat. Tekeningen die met pastelkrijt/potlood zijn ingekleurd worden verzonden via post.nl.

Deze worden gefixeerd zodat ze niet gaan vlekken en worden goed verpakt verzonden.

 

Lijst cartoonstudiootje ook werk in?

Nee, maar aangezien het meeste werk gemaakt wordt op standaardformaten, kunt er zelf altijd wel een (wissel)lijst vinden bij diverse winkelketens.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn opdracht klaar is?

Dat is echt afhankelijk wat u getekend wilt hebben. Maar houdt u rekening met minimaal 2 weken tussen het moment dat u de tekening besteld en ontvangt.

 

Moet ik vooraf betalen?

Nee. Er word altijd eerst een (ruwe) schets gestuurd, zodat er nog ruimte is voor eventuele aanpassingen. Nadat u de schets ontvangen heeft en van commentaar heeft voorzien, maakt u het afgesproken bedrag over. Na betaling word de schets met eventuele veranderingen uitgewerkt in het net. U ontvangt de definitieve tekening dan per mail of post.nl.