Vragen

Hieronder vind u antwoord op voor de hand liggende vragen. Staat uw vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje of vul het contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag. VRAGEND POTLOOD

Hoe bestel ik een tekening ?

Op de pagina tekening bestellen staat uitgebreid beschreven hoe u een tekening in u bezit kunt krijgen.

Hoe stuur ik een foto in?

Via email kunt u één of meerdere foto’s insturen. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier maar dan moet u er wel rekening mee houden dat u slechts één foto kunt uploaden (maximaal 2mb).

Als ik een foto via de mail verstuur hoe weet ik dan of de foto goed genoeg is om er een tekening van te laten maken?

Een foto moet duidelijk en scherp zijn. Zie foto insturen voor meer aanwijzingen. Als de foto niet goed genoeg is, zal ik u hiervan op de hoogte stellen.

Wat kost het maken van een tekening?

Dit hangt af wat u getekend wilt hebben en of u het in kleur of zwart-wit met grijstonen uitgewerkt wilt hebben. Nadat u uw wensen duidelijk heeft gemaakt via een mailtje of het contactformulier krijgt u een prijsopgave toegestuurd. Één ding is echter zeker: U betaald echt niet teveel voor een tekening!

Kan mijn tekening ook in zwart-wit met grijstonen ingekleurd worden?

ja dat kan.

Ontvang ik mijn tekening per post of per mail?

Tekeningen die digitaal worden ingekleurd ontvangt u per mail. U kunt deze dan zelf uit (laten) printen. Opdrachten die met pastelkrijt/potlood of ander materiaal  worden ingekleurd ontvangt u per post. U kunt deze tekeningen ook digitaal ontvangen, maar houd er dan wel rekening mee dat het resultaat bij het uitprinten, met name werk wat in kleur is uitgewerkt zal afwijken van het origineel. Verzenden van tekeningen op papier geschied via post nl.

Hoe lang duurt het voordat mijn tekening klaar is?

Afhankelijk wat u getekend wilt hebben, zit er ongeveer een week tussen het moment dat u de tekening besteld en ontvangt.